dimecres, 30 de maig del 2012

DIMECRES 30 DE MAIG DE 2012

Avui ha estat un dia molt especial. Com que el projecte Treballem Plegats ja s'acaba (avui era l'últim dia)  volíem celebrar-ho d'una forma diferent. 
A les 15:00 h, com sempre, els padrins hem anat a l'escola Fontmartina per trobar-nos amb la Teresa i els nostres fillols. Allà, un cop junts, ens hem fet vàries fotos, unes amb el grup sencer i d'altres amb les parelles. Seguidament, hem anat tots plegats a l'Institut Reguissol. Quan hem arribat, alguns de nosaltres ens hem posat a organitzar una guerra d'aigua mentres els altres padrins ensenyaven l'Institut als nens. En Cristian, però, ja l'havia vist aquest matí perquè ha anat amb la seva classe a visitar-lo. Al cap d'uns vint minuts ens hem tornat a reunir tots i hem començat la guerra d'aigua. Només hem trigat uns cinc minuts per desfer-nos de tots els globus i hem acabat xops. Això si, hem rigut molt! Però hem deixat l'Institut fet un desastre... 
Després, tots les parelles ens hem intercanviat els regals. Simplement eren petits detalls per donar les gràcies per tot el temps que hem estat junts. Ha sigut molt bonic! Els fillols ens regalaven una planta que havien plantat ells i l'havien decorat. També portava una targeta petita on ens donaven les gràcies per ajudar-los. Què agraïts! Més tard, hem anat a fer un gelat tots junts que, per cert, pagava l'Álex... Només acabar el gelat hem anat directament cap a l'escola un altre cop perquè ja era l'hora de plegar. Ha passat volant... He acompanyat en Cristian a la seva classe i ens hem acomiadat. Estic segura que el veuré sovint pel poble, per l'Institut... és a dir, no és un acomiadament trist, per a res! Però és una mica trist perquè aquesta experiència és maca de viure i m'agradava fer-la amb tots i totes. Ens ho passàvem bé, massa bé. Sempre estàvem rient, jugant o estudiant. Però tot té un final. Espero que li vagi molt bé a en Cristian, li desitjo el millor, que tingui sort a la seva vida, que l'aprofiti i que gaudeixi que s'ho mereix més que ningú!






Aquest és el detall que ens han donat els fillols.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada