dimecres, 9 de maig del 2012

DIMECRES 9 DE MAIG DE 2012

Avui, tots els padrins, els fillols i la Teresa hem anat al Parc Pau Casals  per fer la "gymkana". Aquesta sortida va fer-se els dos últims anys i com que va sortir bé van decidir repetir-ho aquest any també. El dimecres passat ja vam estar parlant sobre la sortida i vam triar els jocs que faria cada parella. La Sandra i jo vam decidir fer el típic joc de buscar llaminadures amb la boca en un recipient ple de farina.
A les 15:00 h havíem quedat a l'escola amb la Teresa, com cada dia. Un cop allà, cadascú s'encarregava d'anar a buscar al seu fillol i baixar a baix per tornar-se a reunir amb tots els altres i anar tots plegats cap al Parc.
Quan hem arribat allà hem estat jugant a molts jocs; a atrapar el mocador, a matar, a saltar a la corda, a la gallineta cega, a buscar els objectes a la farina... Ens ha passat la tarda massa ràpid! Quan faltaven ja uns 20 minuts per marxar hem començat a recollir-ho tot però abans, això si, hem berenat uns coca tots plegats. Més tard, hem tornat a l'escola i ens hem acomiadat dels nostres fillols i de la Teresa. M'ho he passat molt bé avui, i espero que els altres també hagin gaudit com jo. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada